Zo’n zin in zomers

Laat die zonnebril maar schijnen

Deze actie is inmiddels verlopen

Zaterdag 17 april tot en met 10 juni

Bij 150,- besteding in de winkel: Marie-Stella-Maris giftset*

(t.w.v. € 49,95)

Marie Stella Maris Giftset cadeau

Heb je nog geen zonnebril?

Maak je dan nu zomerklaar.

Geniet van de zon

Geniet van de zon

Er is per slot van rekening niets fijner dan warm zonlicht op je huid. En net zoals jij je huid met zonnebrand beschermt tegen schadelijke UV-straling, verdienen ook jouw ogen nu dat beetje extra bescherming.

Draag een zonnebril

Door een toffe bril met zonneglazen (op sterkte) te dragen bescherm je jouw ogen tegen de negatieve effecten van de zon. Het is de enige manier. Maar kies wel een goeie.

Wat kies ik?

Draag je een bril?

Neem een zonnebril op sterkte

Er is niks vervelender dan neerstrijken op een zonnig terras en moeten kiezen tussen je ogen beschermen of de menukaart kunnen lezen. Kies dus een zonnebril mét correctie.

“’s Zomers ben ik veel buiten. Daarom draag ik een zonnebril op sterkte.”

Draag je lenzen?

Neem een bril met zonneglazen

Omdat je al scherp zicht hebt van jouw lenzen volstaan zonneglazen zonder correctie. Een must voor elke zomer-look.

“Sinds ik lenzen draag wissel ik makkelijk tussen mijn zonnebrillen. Ik vind het fijn om de keuze te hebben.”

Twijfel je?

Neem meekleurende zonnebrillenglazen

Deze zonneglazen bieden het beste van 2 werelden. Zodra er uv-licht op valt kleuren ze in minder dan 35 seconden donker. Ze beschermen je ogen dan net zo goed als een ‘normale’ zonnebril. Buiten kleuren ze vanzelf weer helder.

“Ik wil niet nadenken. Zodra ik naar buiten loop kleurt mijn bril vanzelf donker en weet ik dat mijn ogen beschermd zijn.”

Heb je vragen, of advies nodig?

zon zin in zomers Gepolariseerd zonneglas

Gepolariseerd zonneglas

Dit type glas filtert licht, en met name schitteringen en reflecties. Draag je een bril met gepolariseerde brillenglazen op de boot? Dan kijk je dwars door het water heen. In de auto zie je meer contrast. En op het terras kun je de cocktailkaart bestuderen zonder dat de zon in je ogen spiegelt. Gepolariseerd kijkt ontspannen.

“Ik rij vroeg van huis. Het is nog mistig en de zon schijnt recht naar binnen. Daarom heb ik standaard een gepolariseerde zonnebril in het brillenvak liggen.”

Bij 150,- besteding

Marie Stella Maris Giftset cadeau

LIMITED EDITION GIFTSET

Marie-Stella-Maris

ROOM SPRAY | BODY WASH | BODY CREAM

De geur van zomer, met groene thee, citrus en salie.

De producten van Marie-Stella-Maris geven niet alleen jou een goed gevoel. Door hun duurzame verzorgingslijn te gebruiken zorg je namelijk ook goed voor de rest van de planeet.

Care for water

Marie-Stella-Maris gelooft dat iedereen ter wereld toegang moet hebben tot schoon drinkwater. Daarom steunen zij wereldwijd schoon-waterprojecten met de verkoop van hun mineraalwater, natuurlijke verzorgingsproducten en luxe huisparfums. Sinds 2011 hebben zij al 1,8 miljoen euro kunnen bijdragen en tienduizenden mensen voorzien van schoon drinkwater. Draag bij.

Meer informatie?
marie-stella-maris.com

 

Heb je nog geen zonnebril?

Maak je dan nu zomerklaar.