Verleiding, waar je ook kijkt

4 aanbiedingen* die elke grens overstijgen

4 aanbiedingen* die elke grens overstijgen

Deze campagne is afgelopen

eiffeltoren

La France

1. Magnifique

Complete Ray-Ban bril voor 249,-*

De brillen van Ray-Ban zijn veelzijdig. Daarom vertrouwen miljoenen mensen ter wereld juist op hun monturen als metgezel op hun allermooiste reizen. En uw perfecte compagnon voor een romantisch weekend weg; naar de stad van de liefde. Paris!

23 juni tot en met 8 juli

Merkzonnebril

United Kingdom

2. Beautiful

15% korting* op merkzonnebrillen

Na regen is er altijd zonneschijn te over. En in London zeker: tot wel 1400 zonuren per jaar. Dat is langer dan in ons eigen Emmen. Ga dus niet onvoorbereid op citytrip en ga voor de onmiskenbare kwaliteit van een merkzonnebril van merken als Prada, Ray-Ban, Tom Ford, Serengeti, Etnia Barcelona en Cazal.

10 tot en met 22 juli

Beeldschermbril

Italia

3. Bellissima

Complete beeldschermbril voor 429,-*

Of het nou gaat om vooronderzoek thuis aan de keukentafel of als je snel op moet zoeken hoe je in Firenze ook al weer Prosecco bestelt: een beeldschermbril komt van pas. Moeiteloos schakelen tussen wat je ziet in het museum, en de uitleg erbij op je smartphone. Zo zie je toch meer dan gedacht.

24 juli tot en met 5 augustus

Contactlenzen zonder aanpaskosten

Deutschland

4. Wunderschön

Contactlenzen zonder aanpaskosten (t.w.v. € 49,-)*

Berlin is beter. In verantwoord lekker eten, in biergartens. In cultuur en hipster-clubs. Met een goed stel contactlenzen kijk je hier je ogen uit. Dan heb je de vrijheid: buiten hoef je alleen nog aan je zonnebril te denken. En wees gerust: onze lenzen draag je makkelijk tot schließung.

7 tot en met 19 augustus