Gestrikt door Theo

Wij zijn gestrikt. Wij mogen van Theo deze excentrieke, kleurrijke verrijkingen van elk gezicht sinds kort niet alleen dragen maar ook verkopen. Wij waren overigens met een natte vinger te lijmen. Want wij zijn heimelijk al jaren grote Theofans. Nu mogen wij er eindelijk open over zijn. Heerlijk! Het liefst schreeuwen wij het dan ook van de daken. Dus, zodat iedereen het horen kan:

“YESSSSS, WIJ VERKOPEN THEO-MONTUREN.”

Theo brillen zijn niet overal te vinden in Nederland. Het spreekt voor zich dat wij daar ontzettend blij om zijn. Want wij kunnen nu onze liefde figuurlijk en ook letterlijk delen met alle Emmenaren.

Theo-monturen

Een explosie van kleuren en een flinke dosis energie. Dat zijn de altijd verrassende brillen van Theo Eyewear. Ieder seizoen bewijst Theo de kracht van kleur en voorziet daarmee menig man en vrouw van een originele look. 

Theo collectie

Mille+80

Theo’s Mille-serie werd gecreëerd voor generatie Y, de eerste generatie die in het nieuwe millennium meerderjarig werd. Net als zij zelf worden hun brillen steeds zelfverzekerder: brillen met gelijke delen optimisme, helderheid en body die perfect bij hen passen.

De acetaatframes van de Mille+80-familie zijn meesterlijk gesneden met schuine facetten op de binnenhoeken waardoor ze er lichter en verfijnder uitzien.

“The bold and the millenial.”

Characters

Deze nieuwe collectie is een ode aan Christophe Pantin, meester van de drukpers.  Eeuwen nadat het eerste boek is gedrukt in Antwerpen is de liefde voor het schreeflettertype overgewaaid op onze designers. Die overigens op een steenworp afstand zitten van deze eeuwenoude drukkerij.

De monturen zijn van roestvrij staal en geïnspireerd door de letter O. Er is een ding zeker, deze monturen geven ‘karakter’ aan jouw gezicht!

“Een lettertype voor ieder gezicht.”

Arches

Miljoenen jaren van oneindige beweging door zeeën en rivieren hebben hun slijtage achtergelaten op de wereld. De natuurlijk uitgeschuurde bogen resoneren met Theo’s natuur: onvoorziene schoonheid door dagelijkse botsingen.

Bogen vormen de basis van deze designcollectie. Deze titanium monturen spelen met onverwachte contouren in de vorm van tussenruimtes tussen de brug en de brilglazen. Ze ondertekenen de wenkbrauwen. 

“Non-conformistische brillen, typisch theo.”

En nog veel meer Theo inspiratie

Maak een afspraak
en kom kijken welke Theo-bril bij jou past.

Afspraak boeken. Zo gepiept.

Kom je er niet uit? Geen probleem: