JuniorPlan

voor kinderen tot en met 12 jaar

Jonge ogen zien meer.

Dat je kind zo goed mogelijk zicht heeft is uiteraard onze eerste vereiste, maar er leuk uitzien, juist mét bril, is ook belangrijk. We zorgen er graag voor dat je kind er super cool uitziet met zijn of haar nieuwe bril. Daarnaast zijn we ons zeer bewust van het feit dat een bril voor een kind andere zorg vereist dan voor een volwassen.

Speel, ren ravot en blijf zien.

JuniorPlan

Wij hebben speciaal voor brildragende kinderen het JuniorPlan. Omdat kinderogen nog in de groei zijn, veranderen de ogen en tijdens het spelen of sporten gebeurt er ook nog wel eens iets met de bril. Vaak is een reparatie van het montuur voldoende, maar soms kan het zijn dat de bril vervangen moet worden. Dit kan onverwachts in de papieren lopen.

De voordelen

Optimaal zicht voor je kind met een bril en glas op maat

Geen onverwachte kosten

Schade en een vervangende bril is direct geregeld

De bril ‘groeit’ mee

Wist je dit?

Elk kind groeit. In de lengte, in de breedte maar ook de ogen groeien. Hun zicht verandert over de jaren heen. Dat gaat sneller dan bij volwassenen.

Jonge ogen zien meer

Voor onze kinderen is een bril wel ‘een ding’. Veel meer dan voor ons volwassenen. Natuurlijk, als ouder wil je allereerst dat jouw kind alles scherp ziet. Maar jouw dochter of zoon wil er liever gewoon leuk of cool uitzien. Of juist niet opvallen. Oh ja, dan speelt, rent, ravot en rommelt een kind meer dan wij volwassenen. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarnaast zijn de ogen van een kind pas rond de pubertijd uitgegroeid. Lastig of duur? Welnee. Niet met ons JuniorPlan.

In een notendop?

Je geeft jouw kind een abonnement van twee jaar op het dragen van een bril. Dat scheelt geld, is gemakkelijk en je beperkt het risico op onvoorziene kosten aanzienlijk.

Uiteraard hebben wij voor ieder kind wat wils. Hip, vet, dope of lit maar ook gewoon, gemakkelijk of alledaags. Bij Maarten goed om te zien

voor kinderen tot en met 12 jaar

4 smaken

Meest gekozen
Prijs per maand
€ 8,50
€ 10,50
€ 13,50
€ 15,50
Kunststof
Onbreekbaar
Dun
Ontspiegeling
Vuilafstotend
Gehard

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Abonnement en declaratie

Je betaalt het JuniorPlan via automatische incasso. Na twee jaar stopt jouw abonnement automatisch. Uiteraard krijg je een bericht met de mogelijkheid met twee jaar te verlengen. Oh en is het bij jouw zorgverzekeraar gunstiger om eens per jaar te declareren? Dan mag je ook jouw abonnement eens per jaar betalen. Wij helpen je hier graag bij.

Afspraak boeken. Zo gepiept.

Kom je er niet uit? Geen probleem: