JuniorPlan

JuniorPlan

Brillen abonnement voor kinderen tot en met 12 jaar

Jonge ogen zien meer.

Dat je kind zo goed mogelijk zicht heeft is uiteraard onze eerste vereiste, maar er leuk uitzien, juist mét bril, is ook belangrijk. We zorgen er graag voor dat je kind er super cool uitziet met zijn of haar nieuwe bril. Daarnaast zijn we ons zeer bewust van het feit dat een bril voor een kind andere zorg vereist dan voor een volwassen.

Speel, ren ravot en blijf zien.

JuniorPlan

Wij hebben speciaal voor brildragende kinderen het JuniorPlan. Omdat kinderogen nog in de groei zijn, veranderen de ogen en tijdens het spelen of sporten gebeurt er ook nog wel eens iets met de bril. Vaak is een reparatie van het montuur voldoende, maar soms kan het zijn dat de bril vervangen moet worden. Dit kan onverwachts in de papieren lopen.

De voordelen

Optimaal zicht voor je kind met een bril en glas op maat

Geen onverwachte kosten

Schade en een vervangende bril is direct geregeld

De bril ‘groeit’ mee

Wist je dit?

Elk kind groeit. In de lengte, in de breedte maar ook de ogen groeien. Hun zicht verandert over de jaren heen. Dat gaat sneller dan bij volwassenen.

Jonge ogen zien meer

Voor onze kinderen is een bril wel ‘een ding’. Veel meer dan voor ons volwassenen. Natuurlijk, als ouder wil je allereerst dat jouw kind alles scherp ziet. Maar jouw dochter of zoon wil er liever gewoon leuk of cool uitzien. Of juist niet opvallen. Oh ja, dan speelt, rent, ravot en rommelt een kind meer dan wij volwassenen. Een ongelukje zit in een klein hoekje. Daarnaast zijn de ogen van een kind pas rond de pubertijd uitgegroeid. Lastig of duur? Welnee. Niet met ons JuniorPlan.

In een notendop?

Je geeft jouw kind een abonnement van twee jaar op het dragen van een bril. Dat scheelt geld, is gemakkelijk en je beperkt het risico op onvoorziene kosten aanzienlijk.

Uiteraard hebben wij voor ieder kind wat wils. Hip, vet, dope of lit maar ook gewoon, gemakkelijk of alledaags. Bij Maarten goed om te zien

voor kinderen tot en met 12 jaar

4 smaken

Meest gekozen
Prijs per maand
€ 9,50
€ 12,50
€ 15,00
€ 16,50
Kunststof
Onbreekbaar
Dun
Ontspiegeling
Vuilafstotend
Gehard

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Waarom kiezen voor het Juniorplan?

Stijn met bril
Stijn met zijn favoriete bril.

Een kort interview met een van onze klanten Marloes, Rolf en Stijn (foto).

Hoe lang zijn jullie al klant Bij Maarten?

Het begon ruim 10 jaar geleden met Marloes, kort daarna kwam Rolf en nu sinds een jaar ook Stijn.

Waarom hebben jullie destijds gekozen voor Bij Maarten?

Vanwege de goede sfeer die de winkel uitstraalde. Dit werd versterkt door de goede en persoonlijke aandacht voor onze wensen. We voelen ons altijd welkom in de winkel. Er is ook altijd volop keus in monturen in alle prijsklassen, En ook in het maken van keuzes bij de glazen krijg je eerlijk en betrouwbaar advies. Daarbij worden eventuele problemen met een bril of dingen rondom garantie altijd vlot en keurig opgelost.

Jullie zoon Stijn heeft sinds een jaar ook een bril. Hoe vonden jullie dit gaan in de winkel?

Stijn heeft zich bij onze bezoeken altijd thuis gevoeld bij Bij Maarten. Hij is een jongen met een uitgesproken mening en weet dus wel wat hij wel en niet wil qua bril. Het contact met hem ging erg goed. Er werd in goed overleg met ons samen met Stijn een aantal brillen uitgekozen. De rust en tijd die hiervoor genomen werd stelde ons goed in staat een juiste en leuke bril te vinden die goed bij zijn uitstraling en karakter past. We kregen verschillende brillen mee naar huis om thuis nog eens rustig te kunnen kijken welke nu het mooiste was.

Jullie maken gebruik van het Juniorplan van Bij Maarten, hoe bevalt dat?

Dat bevalt goed. We weten nu dat we bij een klein of groot ongelukje met de bril een reparatie of vervanging krijgen met korting. Dat geeft toch een geruster gevoel bij een drukke kleuter.

Wat was voor jullie de reden om voor dit abonnement te kiezen?

De reden was en is dat we niet weten hoe zijn zicht zich gaat ontwikkelen. Het kan best zijn dat hij elk jaar of vaker een andere sterkte krijgt. Dan helpt het om te weten dat je korting krijgt.  Met een (op)groeiend kind is dat wel iets wat je in je achterhoofd houdt.

Stijn met zonnebril
Modellenbureaus kunnen contact opnemen met Stijn's impressario Marloes.

Abonnement en declaratie

Je betaalt het JuniorPlan via automatische incasso. Na twee jaar stopt jouw abonnement automatisch. Uiteraard krijg je een bericht met de mogelijkheid met twee jaar te verlengen. Oh en is het bij jouw zorgverzekeraar gunstiger om eens per jaar te declareren? Dan mag je ook jouw abonnement eens per jaar betalen. Wij helpen je hier graag bij.