Oog voor jou

Service overzicht

Iedereen heeft er wel een. Die vriend die je bij weer en ontij kan bellen. Iemand die altijd op het juiste moment de goede dingen zegt en zwijgt als het moet. Zo iemand waar je naartoe gaat als je het niet ziet zitten of even anders naar hetzelfde wil kijken. Dus heb je iets met je ogen? Denk dan aan ons. Dit is ons service overzicht.

Spoedgevallen

Schroom niet. Trek aan de bel. Mail, app, bel. We kijken altijd direct of we wat kunnen doen. Op korte en lange termijn.

Second opinion center Emmen

Tot € 250,- second opinion vergoeding

Ontevreden over die nieuwe (multifocale) bril? Heb je last van je ogen; blijft jouw blik ‘schommelen’; denk jij scherpte te missen? Vraag ons dan eens om een second opinion. Laat ons een kijkje nemen. In 4 van de 5 gevallen kunnen wij jouw klachten direct verhelpen of verlichten. En je krijgt van ons ook nog tot € 250,- van de aanschafwaarde van die bril terug. Second opinion vergoeding. Waar je de bril ook hebt gekocht. Mits je bij ons een nieuwe bril koopt, uiteraard.

Second opinion center Emmen

Contactlensabonnement

Zorgeloos jouw contactlenzen thuis. Zonder dat je er over hoeft na te denken, langs moet komen of iets hoeft bij te houden. Relax nou maar.

Voor € 22,50 per maand zie je net zo scherp als met een bril.

BrilCare

Vast bedrag, vaste zekerheid.

Met BrilCare+ van Bij Maarten koop je een zekerheidje. De zekerheid dat jij met hoge korting schades aan jouw bril of glazen door ons kan laten uitvoeren. Dat kan een kras zijn in het glas, bijvoorbeeld een deuk of een afgebroken poot van je montuur. Het maakt ons niet uit of dit nou een ongelukje was of niet. Deze korting krijg je trouwens ook als je een bril moet vervangen na diefstal of verlies.

JuniorPlan

Wij hebben speciaal voor brildragende kinderen het JuniorPlan. Omdat kinderogen nog in de groei zijn, veranderen de ogen en tijdens het spelen of sporten gebeurt er ook nog wel eens iets met de bril. Vaak is een reparatie van het montuur voldoende, maar soms kan het zijn dat de bril vervangen moet worden. Dit kan onverwachts in de papieren lopen. Niet met ons JuniorPlan voor kinderen tot en met 12 jaar.

Optometrisch onderzoek

Wil je zekerheid over de gezondheid van je ogen? Of wil je je ogen preventief laten controleren omdat er bijvoorbeeld erfelijke oogaandoeningen in je familie voorkomen? Laat je ogen dan onderzoeken door onze optometrist. De optometrist onderzoekt de gezondheid van ogen op eventuele oogafwijkingen en om oogziektes op te sporen. Er zijn drie optometriekamers waar we de meest geavanceerde apparatuur hebben om de ogen te onderzoeken. Uitgebreid optometrisch onderzoek zonder verwijzing van de huisarts en zonder wachttijden.

Ooggezondheidscheck

Ogen kunnen gezond maar ook ongezond zijn. Met slimme vragen, geavanceerde apparatuur en gezond verstand brengen wij nauwkeurig in kaart hoe gezond jouw ogen zijn.

Een ooggezondheids-check duurt bij ons ongeveer 45 minuten. Zie het maar als een 10.000-kilometerbeurt die je voor een auto doet. Als je langskomt dan controleert een hbo-opgeleide optometrist jouw ogen en jouw ooggezondheid uitvoerig.

Contactlenzen

Contactlenzen nodig? 
We bezorgen ook aan huis, gratis en voor niets.

Oogzorg

Wil je jouw vraag voorleggen aan een oogexpert? Bel gerust. Een appje sturen kan uiteraard ook.