Zie, en win.

Koop een bril,
win* een E-bike.

t.w.v. € 2.419,-

Wat is er nou lekkerder dan fietsen? Elektrisch fietsen, natuurlijk!

In samenwerking met Bike Totaal Theo Bruning verloten wij onder onze trouwste klanten een QWIC E-bike. Geweldig voor woon-werkverkeer, of gewoon in het weekend voor een rondje Emmen.

Even opladen. Krijg je energie van.

Hoe kan je winnen?

Heel simpel. Jij koopt Bij Maarten een bril met Varilux brillenglazen. Elke complete bril geldt als één aankoop. Bij elke aankoop doen wij een lot met jouw naam erop in een hoge hoed. De trekking is op 1 juli 2022.

Meedoen?
Dat kan tot en met 30 juni.

Op 1 juli trekken we blind één lot. Gefeliciteerd! De winnaar kan dezelfde dag nog wegfietsen bij Bruning met hun nieuwe aanwinst.

Je hebt nog tot en met 30 juni om jouw aankoop (of aankopen) te doen en kans te maken op deze prachtige E-bike. Wind in de haren, blik op oneindig en verstand op nul. Doortrappen. Het kan van jou zijn.

Kijk je er al naar uit?

 

* Wij nemen na de trekking contact op met de winnaar. Deze maken wij ook bekend op facebook.nl/bijmaarten. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

 

05

hem

Bij Maarten Open. Kraak de code en win.!

Win jij die zonnebril t.w.v. € 150,- of een van de 5 tegoedbonnen t.w.v. € 50? Zoek de woorden die verstopt zijn op onze website. Heb je de zin compleet? 

Afspraak boeken. Zo gepiept.

Kom je er niet uit? Geen probleem:

Bij Maarten Open. Kraak de code en win!

Code gekraakt? Deel dan jouw antwoord via onderstaand formulier. Misschien win jij die zonnebril t.w.v. € 150,- of een van de vijf tegoedbonnen t.w.v. € 50.