Autobrillen

Bril achter de zonneklep.

Autorijden vraagt (soms) veel van je ogen. Schitteringen op het wegdek, een laaghangende zon, regen, tegenliggers: het beperkt je zicht enorm. Daarom heeft een aantal glasfabrikanten brillenglazen ontwikkeld die in dat soort situaties net dat beetje extra scherpte geven.

Blik op de weg en het dashboard

In een auto moet je snel kunnen schakelen. Ogen op de weg, snelheid in de gaten houden, borden boven de snelweg lezen. Het verkeer om je heen. En dat zonder continu van bril te moeten wisselen.

Essilor heeft daarom de Varilux Roadpilot speciaal ontwikkeld voor automobilisten. Als je deze bril draagt dan valt gelijk op dat je een breed gezichtsveld hebt. Je ziet zowel de informatie op je dashboard als de borden in de verte zo scherp.

Zo werkt de autobril

Het Varilux Roadpilot brillenglas is voorzien van een Crizal Drive coating. Deze speciale coating zorgt ervoor dat je als automobilist in het donker tot wel 90% minder last hebt van hinderlijke reflecties. Zo hebt je aanzienlijk minder last van lichtbronnen zoals lantaarnpalen, koplampen en verkeerslichten. Ook zorgt de Crizal Drive coating voor contrastrijk, scherp zicht.

Voordelen van Crizal Drive (coating op de glazen): 
tot 90% minder reflecties bij ’s nachts rijden.

Voordelen van een Roadpilot-bril

UV-bescherming
De brillenglazen reflecteren 100% UV- en UVB-licht

Krasbestendig
Helder zicht, gegarandeerd voor 2 jaar

Vuilwerend
De glazen zijn bestand tegen vervelende vlekken en gemakkelijk schoon te maken

Waterafstotend
De glazen stoten waterdruppels af zodat ze helder blijven

Stofafstotend
De glazen stoten stofdeeltjes af en zijn gemakkelijk schoon te maken voor helder zicht

Ook veel in de auto?

Rij eens langs. Een complete autobril is er al vanaf 395,-

Logo ava
Ava

Bij Maarten is één van de eerste gespecialiseerde optiekzaken in Nederland waar AVA beschikbaar is. Met behulp van deze innovatieve techniek meten wij de correctie die jouw ogen nodig hebben tot 0,01 dioptrie nauwkeurig. Met als resultaat: een enorme verbetering in zicht.

95% van de bevolking heeft behoefte aan een preciezere oogmeting.