‘Ziet er goed uit!'

Over brillen

Als jij aan een betere bril denkt, dan denk je vast aan een trendy montuur. Terwijl voor ons de juiste brillenglazen zo belangrijk zijn. Dus zoeken wij graag samen de beste combinatie. We gebruiken de baanbrekende AVA-oogmeting. Zodat jij opmaat gemaakte brillenglazen krijgt. En daarna kan jij jouw montuur kiezen uit onze uitgebreide collectie brilmonturen. Zien en gezien worden.

Logo ava
Ava

De AVA oogmeettechniek is wat opticiens betreft de beste op de markt. Met deze techniek meten wij jouw ogen tot 0,01 dioptrie nauwkeurig. En dat zie je terug in de scherpte van de nieuwe bril en in het kijkcomfort, zelfs al tijdens de oogmeting.

Beeldschermbril

Werk aan je ogen

Wist je dat wij Nederlanders gemiddeld 4-6 uur per dag op een laptop, tablet of mobiel kijken (volgens TNO). Niet gek dat je dan last hebt van hoofdpijn of vermoeidheid aan het einde van je werkdag. Herken je dit? Dan is het fijn om te weten dat er een bril met speciale glazen is die al dat beeldschermgeweld aankan.

Psst, veel werkgevers vergoeden deze bril.

Autobril

Herken je dit. Je zit achter het stuur en je hebt slecht zicht door een laaghangende zon, schitteringen op een (nat) wegdek of tijdens een zware regenbui. Vooral als je een bril draagt, heb je hier last van. Het zal je niet verbazen dat juist in ons natte landje verminderd gezichtsvermogen één van de belangrijkste oorzaken van ongelukken is. Tijd voor een Road pilot.

Autobrillen

Sportbril op sterkte

Tijdens sport

Ben jij die brildragende sporter die 1x of vaker per week intensief sport? Zoek je een robuuste, krasvrije bril waarmee je zorgeloos scherp kan sporten? Draag dan een aparte sportbril op de (race/MTB)fiets, tijdens het tennissen, golfen, hardlopen of welke sport dan ook.

Ook voor complexere ogen van meer dan -10 dioptrie en een complete sportmeting, ben je bij mij aan het juiste adres,

Evil Eye sportbril vanaf € 399,-
Sportbril op sterkte​

Kinderbrillen

Kiekeboe

Scherp zicht. Voor kinderen oh zo belangrijk. Dit is een randvoorwaarde voor goede schoolprestaties en zorgeloos spel (stiekem ook wel lekker als ze willen gamen). Met ons Juniorplan krijgt jouw kind de beste oogzorg en een betaalbare, robuuste bril als hij of zij die nodig heeft.

FABEL?
Even serieus. Elke dag meer dan 1,5 tot 2 uur non-stop op een beeldscherm vergroot het risico op vroegtijdige oogproblemen. Want hun ogen zijn nog niet volgroeid (tot 18).

Kinderbrillen

Geen optie.
Al onze brillenglazen filteren UV-licht, punt.

Goeie glazen?

Weet je wat bepaalt hoe ‘goed’ een bril is? De brillenglazen. Punt. Goeie glazen ondersteunen beide, unieke ogen optimaal. Dus wil je goeie glazen, dan moet je kiezen voor de meest nauwkeurige oogmeting op de markt. Vervolgens neem je het beste glas en dat slijpt jouw expert dan op maat, per oog. Betere brillenglazen krijg je nergens.

Je bent wat je draagt.

Meerdere keren per jaar struinen wij de beurzen af voor de meest bijzondere, stijlvolle en onderscheidende merkmonturen. Van super hip tot ingetogen en zelfs duurzaam. Neem alvast een voorproefje. Voor de hele collectie moet je even langskomen.

Onze brillenmerken

Contactlenzen

Contactlenzen nodig? 
We bezorgen ook aan huis, gratis en voor niets.

Oogzorg

Wil je jouw vraag voorleggen aan een oogexpert? Bel gerust. Een appje sturen kan uiteraard ook.

Ons team

Jouw toekomstige collega’s