Van 4 september tot en met 16 oktober

Met minder geen genoegen

Wie wil er nu met minder genoegen nemen? Zeker als je weet dat je onbevangen van alles kan genieten. Dat vraagt alleen wel om een scherpe blik. Bij Maarten nemen wij dat heel letterlijk. Sterker nog, wij zien het als onze missie: iedereen scherp zicht. 

Daarbij is het essentieel dat elke bril- en lensdrager de juiste sterkte draagt. Wij raden dan ook aan om je ogen op een vast tijdstip in het jaar te laten (na)meten. De herfst is dan het meest logische moment. De dagen hebben in deze periode minder licht en het weinig beschikbare licht is diffuser. Verminderd zicht valt juist in deze periode op.

Daarom organiseren wij elk jaar in de herfst de OOGMEETWEKEN. 

Heb je nog een extra duwtje in de rug nodig? 

AANBOD

Kom je ogen laten (na)meten. Als je een complete bril koopt, dan krijg je 4 Limited Edition BLOND Amsterdam mokken cadeau.*

*Deze actie is geldig van 4 september tot en met 16 oktober. Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.

Wij kiezen voor kwaliteit.

Boost jouw digitale prestaties

Op zoek naar een multimediabril of bril voor dagelijks gebruik? Ook als je geen bril op sterkte nodig hebt, is Eyezen goed voor je ogen. De beste technologie voor een ontspannen zicht de hele dag! Pak nu je voordeel op een tweede paar Eyezen brillenglazen. Kies bijvoorbeeld voor de combinatie van een dagelijkse bril en een sport- of zonnebril. Zo haal je het maximale uit elke situatie. 

Eyezen bril gekocht?
Dan koop je een zonnebril op sterkte, met dezelfde Eyezen brillenglazen, voor slechts € 199,- 

Boost jouw digitale prestaties

PRECISION1™ daglenzen zijn ontwikkeld voor wie vrij wil leven en moeiteloos wil genieten van langdurig comfort (Cummings S, Giedd B, Pearson C), de hele dag lang. Wanneer je voor het eerst door deze lenzen kijkt, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Je nieuwe leven met PRECISION1™ begint wanneer je ogen extra gaan stralen met geniale daglenzen die comfortabel zitten. Dus trek eropuit, probeer de lenzen en zie wat er gebeurt.

15% korting op zonnebril  bij een daglenzenabonnement (al vanaf € 33,- per maand).

Afspraak boeken. Zo gepiept.

Kom je er niet uit? Geen probleem: