IK WIL GRAAG LENZEN BESTELLEN

De juiste lenzen bieden

een comfortabele oplossing...

Draag je een bril, of heb je er een nodig, maar overweeg je om contactlenzen te gaan dragen? Scherp kunnen zien is dan natuurlijk een eerste vereiste. En ook aan comfort stel je hoge eisen. Maar wat is dan de juiste keuze voor jou? Wanneer je het dragen van een bril vergelijkt met dragen van contactlenzen, zul je merken

dat die keuze eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Het aanmeten van contactlenzen vereist een specialistische kennis. Onze contactlens specialisten kiezen samen met jou lenzen die voor jouw ogen het meest geschikt zijn.

ZACHTE LENZEN

Zachte lenzen zijn ideaal als je graag lenzen willen gaan dragen. Zachte contactlenzen blijven goed zitten op het oog, omdat ze gemakkelijk meebewegen. Daarnaast zijn ze niet stofgevoelig en geven ze dus weinig irritatie. Je kunt gebruik maken van zachte contactlenzen in een dagvariant,  maandlenzen of twee wekelijkse zachte lenzen.

HARDE LENZEN

Een uniek oog verdient een unieke lens! Tegenwoordig wordt al snel gekozen voor zachte lenzen, maar harde (vormvaste) contactlenzen zijn een goede optie voor iedereen die het beste wil voor zijn of haar ogen, op de centen let én gaat voor optimaal draagcomfort. Harde lenzen zijn comfortabel en bieden je de hele dag scherp zicht.

 

Bekijk hier diverse instructievideo's over het gebruik van lenzen..

MULTIFOCAAL

Een film kijken en tussendoor even een berichtje op uw smartphone bekijken is de normaalste zaak van de wereld. Toch krijgen je ogen

het vroeg of laat moeilijker met het wisselen tussen veraf en dichtbij. Multifocale contactlenzen vormen een mooie oplossing voor dit probleem. Vermoeide ogen kunnen hiervan een symptoom zijn.

DAGLENZEN

Het dragen van daglenzen heeft veel voordelen, met name tijdens

uw vakantie of een weekendje weg, maar ook tijdens het sporten. Daglenzen geven maximale hygiëne door dagelijks schone lenzen,

dus minder kans op infecties. Daglenzen zijn leverbaar in bijna

elke sterkte... en om de kosten hoef je het niet te laten.

NACHTLENZEN.NL

 Nachtlenzen draag je als je slaapt. Terwijl je slaapt, corrigeren de lenzen je ogen. Overdag kan je dan scherp zien zonder bril of lenzen. Een goede oplossing wanneer je vaak last hebt van droge ogen.

Maar ook ideaal om vrijuit te kunnen sporten of als je gewoon geen

bril wilt. Vrijheid wanneer dit het belangrijkst is, als je wakker bent.

SPORTEN

Het dragen van lenzen is dé manier om vrijuit te kunnen sporten.

Of je nu hardloopt, tennist, hockeyt of zwemt, met lenzen kan je je volledig storten op je sport. Het dragen van een bril bij het sporten

kan in sommige gevallen erg onhandig zijn. Als je door een bal wordt geraakt, is je bril kapot. Contactlenzen zitten niet in de weg.

GOEDKOPER

LENZEN DRAGEN

Wij vinden het belangrijk dat je zorgeloos lenzen

draagt. Met het lensplan wordt het dragen van contactlenzen aantrekkelijker én goedkoper.

 

* Vraag naar de voorwaarden

** Niet geldig in combinatie

met andere aanbiedingen

 

DE VOORDELEN

VAN HET LENSPLAN

• Lenzen voor de scherpste prijs

• Gratis oog- en contactlenscontroles

• Gratis contactlensvloeistof*

• Breukgarantie

• 25% korting op bril en zonnebril**