Vertrouw de blik​

Kies Eyezen™ brillenglazen​

Zorgeloos blijven werken, gamen, appen, sporten, streamen, liken, shoppen en navigeren? Want jouw leven zonder 24/7 telefoon, laptop en tablet is ondenkbaar. Wij adviseren daarom Eyezen™ brillenglazen, met AVA™ oogmeettechniek.

De voordelen op een rij

Minder visuele
vermoeidheid

Voor een ontspannen zicht, de hele dag.

Zeer scherp
zicht

Elk detail is zichtbaar met heldere kleuren.

Bescherming tegen UV- en blauwviolet licht

Geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht.

Geoptimaliseerd voor schermgebruik

Ondersteunt visuele inspanning bij gebruik van digitale apparaten.

Waarom vermoeide ogen?

Denk eens aan de manier waarop jij jouw telefoon, laptop of tablet gebruikt. Dit is vaak op korte afstand, gedurende een langere periode en vaak in een onnatuurlijke houding. Dit langdurige focussen op dezelfde afstand is zwaar voor jouw ogen en kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Dat geldt overigens ook als je een boek of de krant leest.

Daar komt nog wat bij. De pixels van een beeldscherm worden ongeveer zestig keer per seconden vernieuwd. Dat gaat zo snel dat het niet opvalt, maar je ogen merken het wel. Je ogen moeten hierdoor elke keer opnieuw scherpstellen. Daardoor worden je ogen sneller moe, kunnen wat branderig aanvoelen of zelfs gaan jeuken.

Beschermd

Eyezen brillenglazen, ontwikkeld door Essilor, zijn voorzien van het Eye Protect System™. Deze brillenglazen beschermen je ogen tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht, zorgen voor een natuurlijk kijkhouding en voorkomen vermoeide ogen.

“Dankzij mijn Eyezen brillenglazen kan ik aan het einde van de dag nog ontspannen Netflix kijken.”

Peter – Video editor

Scherp zicht

Eyezen brillenglazen zijn voorzien van een visuele boost in het onderste gedeelte van het glas. Hoe je ook kijkt, elke detail is scherp.

Geen bril op sterkte nodig?

Ook als je geen bril op sterkte nodig hebt, zijn Eyezen brillenglazen goed voor jouw ogen. De Eyezen Focus-technologie helpt jouw ogen te ontspannen gedurende de dag, oogvermoeidheid te verminderen en jouw houding te ondersteunen. 

Verbeter je zicht

Laat je ogen meten met AVA™ oogmeettechniek ([€xx,xx]).

AVA™ - oogmeettechniek

Baanbrekende innovatie – Bij Maarten is één van de eerste gespecialiseerde optiekzaken in Nederland waar AVA™ beschikbaar is. Met behulp van deze innovatieve techniek meten wij de correctie die jouw ogen nodig hebben tot 0,01 dioptrie nauwkeurig. Met als resultaat: een enorme verbetering in zicht.

95% van de bevolking heeft behoefte aan een preciezere oogmeting**

** Onderzoek uitgevoerd door Essilor –  146 consumenten tussen 18 en 65 jaar oud –  Singapore – 2106.

Afspraak boeken. Zo gepiept.

Kom je er niet uit? Geen probleem: