”Dit montuur was liefde op het eerste gezicht! ”

Ik kom al jaren Bij Maarten omdat de wereld er door mijn -3.25 voor beide ogen anders bijzonder wazig uit zou zien! Ik draag het liefst contactlenzen, maar 1 á 2 dagen per week draag ik mijn bril. Mijn laatste aanschaf is deze prachtige bril van Tom Ford. Mijn vorige exemplaar heb ik zo’n 3 jaar gedragen en ik raakte wat verveeld van het model en mijn eigen spiegelbeeld wanneer ik hem opzette. Hoog tijd voor een verandering! Met het vakkundig advies en commentaar van Jeroen en Gerda, vergezeld met de nodige humor en kritische noten is het dit model geworden.

 

Louwerine

”Deze bijzondere bril viel mij meteen op omdat hij apart is en

je hem niet veel ziet!”

Als kapster ga ik continue mee met de laatste trends in mijn vakgebied. Dit vernieuwende gevoel wou ik ook graag uitstralen met mijn bril. In de kapsalon mag een bril best opvallend zijn! Mijn bril is van het merk Tom Ford en ik ben er super blij mee!

 

MANON

Kapsalon Magnifique Valthe

”Een bril is voor mij geen optie, ik ben aangewezen op contactlenzen.”

De op maat gemaakte driemaandelijkse lenzen in combinatie met Optie-Free pure moist vloeistof zorgen ervoor dat ik scherp zicht heb, zonder droge ogen. Het advies van de contactlensspecialist werd duidelijk toegelicht. Ik ben écht 100% tevreden!

SABRINA STERN

VISUEEL COLLECTIEF

”Van mij mag het een bril zijn die opvalt,

maar wél met een

klassieke uitstraling”

Aangezien ik enorm visueel ingesteld ben mocht het van mij een bril zijn die opvalt, maar met een klassieke uitstraling. Uit het enorme assortiment paste ik een aantal monturen, om uiteindelijk uit te komen bij de Ray-Ban Aviator: perfect passend bij mijn wensen. Ik draag mijn bril met plezier!

 

CHRIS STERN

VISUEEL COLLECTIEF