De blik van Sanne

Naam
Sanne Pebesma
Draagt
Silhouette brillen en daglenzen
Opleiding
Middelbare hotelschool
Ervaring
Eventmanager
Specialisme
Advies, styling en gastvrijheid
Bij Maarten
4,5 Jaar geleden begonnen als gastdame. Nu bijna 2 jaar fulltime in dienst, waarvan een jaar adviseuse.

Sanne, waar let jij op in jouw briladvies?

“Het is belangrijk dat een bril je laat stralen. Dat probeer ik te bereiken met persoonlijk, gastvrij en eerlijk advies. Een bril heb je in zo enorm veel verschillende kleuren, materialen en vormen. Maar welke vorm past nou het beste bij jouw gezicht? Bij jouw karakter? Kortom; welke bril past bij jou als persoon?”

En welke bril past er dan bij jou?

“Ik draag zelf een Silhouette. Dit merk is stijlvol, en toch ingetogen. Door de blauwe degradé brillenglazen is de bril een stukje sprekender en eigenwijzer. Zo personaliseer ik de bril naar mijn eigen ‘ik’. Silhouettes zijn in alle vormen te verkrijgen, het is echt een merk die meegaat in de stijl die jij voor jezelf creëert. Daarom stel ik tijdens adviesgesprekken tenminste één Silhouette voor.

Oh ja, ik draag af en toe ook daglenzen. Met veel plezier. Ideaal tijdens het sporten, of tijdens het bouwen (we zijn een huis aan het bouwen). Op vakantie neem ik naast mijn Silhouette ook altijd een aantal setjes daglenzen mee. ”

Stel: ik wil iets nieuws?

“Toe aan een nieuwe bril? De cappuccino staat al voor je klaar. We spreken samen jouw wensen door. En dan ga ik aan de slag. Op zoek naar de per-fecte bril voor jou. Ik zal een aantal brillen meenemen die uit je ‘comfort-zone’ zijn, en die voor je gevoel net even ‘anders’ zijn. Mijn doel daarbij is om je te verrassen: “staat dit mij zo goed?”. Ik wil je stralend de deur uit zien gaan, want dan bezorg je mij ook een grote glimlach.”

Titanium elegantie uit Oostenrijk

Silhouette is een Oostenrijks bedrijf met een mooie Franse naam. Het bedrijf is opgericht in 1964, en Franse bedrijven domineerden destijds de mode. Vandaar die naam. In 1992 brak het merk echt door. Een randloos, lichtgewicht titanium montuur zonder scharnieren: dit model was direct een schot in de roos. Nu nog herken je Silhouette aan deze kenmerken.

Interesse in Silhouette?

Ben je benieuwd hoe een montuur van Silhouette jou staat?
Maak gerust een afspraak voor advies. De koffie staat klaar!

Psst. We hebben uiteraard veel meer merken om te proberen.