Minuscule alleskunners.

Een film kijken en tussendoor even een berichtje op je smartphone bekijken is de normaalste zaak van de wereld. Toch krijgen je ogen het vroeg of laat moeilijker met het wisselen tussen veraf en dichtbij. Multifocale contactlenzen vormen een mooie oplossing voor dit probleem. Multifocale contactlenzen zijn contactlenzen met meerdere sterktes in één lens. Zo kan je scherp zien dichtbij, veraf en alles daartussen.

Bifocale- en multifocale lenzen

Veel lensdragers zijn ooit begonnen met een bril. De overstap is logisch dat is logisch. Want een paar lenzen biedt veel voordelen ten opzichte van een bril. Maar wij zien ook dat lenzendragers rond hun 40ste extra ondersteuning nodig hebben bij het lezen. Veel lenzendragers gaan dan toch aan de leesbril. En dat is niet nodig. Want er zijn inmiddels ook bifocale en multifocale contactlenzen. Met de eerste kan je in de verte zien en op een vaste afstand dichtbij. Met multifocale contactlenzen zie je op meerdere afstanden scherp. Veraf, dichtbij en alles daartussen, dus ook op leesafstand en computerafstand. Bifocale en multifocale contactlenzen zijn er als vormstabiele, harde contactlenzen als zachte contactlenzen.

Moeilijk kiezen?

Hoe weet je of multifocale contactlenzen geschikt zijn voor jou? De voor- en nadelen op een rij:

Aanmeten

Op basis van het advies en jouw wensen maak je een keuze voor de meest geschikte lenzen. Om de juiste pasvorm van de contactlens te bepalen, maakt de optometrist een corneatopografie.

Lensabonnement

Vanaf € 31.50 per maand, inclusief aanmeten. 

Zowel hard als zacht verkrijgbaar

50+ lens

Contactlenzen zijn tegenwoordig voor bijna iedereen mogelijk. Bij veel mensen leeft nog steeds het idee dat je alleen tussen je 20ste en 40ste levensjaar geschikt zou zijn voor contactlenzen. Dat is achterhaald. Zeker nu er ook multifocale contactlenzen zijn. Dus of je nu in de kroeg staat of tussen de (klein)kinderen, een boek leest of (nog altijd) te ijdel bent voor een bril, er zijn altijd contactlenzen voor alle leeftijden. Een prettig alternatief.

Nu is het moment!

Kijk,
met een frisse blik.

Nu geen aanpaskosten (t.w.v. € 39,-*) en gratis voor 5 dagen probeerlenzen. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Afspraak boeken. Zo gepiept.

Kom je er niet uit? Geen probleem: