Visie

Kijk! Emmen.

Wij worden al blij bij de gedachte. Dat wij mogen zorgen voor een geschikte bril, een paar lenzen of welke andere kijkoplossing dan ook voor alle mensen uit Emmen en omgeving. Dat geldt ook voor de kleintjes, als dat nodig is.

Betrouwbaarheid

De mooiste collecties monturen en zonnebrillen, de best aangepaste contactlenzen en zeer vakbekwame stylisten, opticiens, optometristen en contactlensspecialisten. Bij Maarten staat al langer dan vijftien jaar garant voor de beste zicht oplossingen. Je kunt je ogen met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Nauwkeurigheid

Bij Maarten streven wij naar uitmuntende perfectie. In persoonlijk advies, in oogmeting, in het montuur, in kwaliteit van de materialen, in het glas, in vakmanschap, in de best aangepaste contactlenzen, in pasvorm, in koffie, in vakbekwaam personeel, in oogzorg, in passie, in ambacht. Kortom… In alles.

Gezelligheid

Wij zijn trots op de winkel en op ons team én dat stralen we ook uit. De sfeer is ontspannen, uitnodigend, eigentijds. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen wij alle tijd om je te adviseren over de huidige oogmode trends en technologische ontwikkelingen in de optiek wereld. Oogmode waar jij blij van wordt, en wij ook.

Passievol

Liefde voor het optiekvak én voor mensen zijn onze belangrijkste drijfveren. Wij helpen je graag om een heerlijke bril te vinden die het mooiste in je gezicht naar voren haalt. Eigentijdse brillen, trendy brillen of klassieke brillen. Wij zijn continue ideeën aan het verzamelen om als optiek onderscheidend te zijn én vooral te blijven.