Goed om te zien.

Over ons

Zie Bij Maarten als die goede vriend, met verschrikkelijk veel verstand van ogen. Daar ga je heen als je het zelf niet meer ziet zitten. Wij zijn loyaal, onbaatzuchtige en ongehoord zorgzaam. Je kan daarbij vertrouwen op onze kennis van de laatste snufjes. En ja, voelt je altijd welkom, het is er gezellig en wij vertellen je een grap als het moet. Toch houden wij de waarheid niet achter. We zijn vakkundig kritisch in onze aanbevelingen. Dus klop bij ons aan voor advies over de beste oplossingen.

Bij Maarten houdt je scherp, zoals alleen een goede vriend dat kan.

Eye in team

We doen het samen.

Ons team

Jouw toekomstige collega’s

Dit zien wij als onze missie

Wij worden al blij bij de gedachte. Dat wij mogen zorgen voor een geschikte bril, een paar lenzen of welke andere kijkoplossing dan ook voor alle mensen in Emmen en omgeving. Dat geldt ook voor de kleintjes, als dat nodig is.

Ambacht

Wij verstaan ons vak. Wij doen er alles aan om de jou het beste zicht te geven en te behouden. Dat vraagt een kritische blik, nieuwsgierigheid maar vooral veel vakmanschap. Want een bril of een paar contactlenzen daar zit meer in dan je denkt.

Onze winkel

Mooiste optiekzaak van Nederland
Lekker als een ander oordeelt dat je goed bent. Dus daar gaat ie. In 2019 kregen wij – Bij Maarten – de NanaWoody&John Best Store Design Award. Ze hebben gekeken naar trends, collecties, innovaties, gezondheid en winkelinrichting bij 1.250 opticiens. Dus ja, dat.